Dům 3+kk, pár kroků od pláže v krásném letovisko Pefkochori, Řecko

Pefkochori, Řecko – ID 10148
180 000 € ≈ 4 447 800 Kč
Plocha 76 m2
Dispozice 3+kk
Moře 90 m
Stav Volné
Období Celoroční

Dům o rozloze 76 m2 v prosperujícím městě Pefkochori v báječném komplexu domků včetně malé zahrady pro venkovní bydlení. Dům se může pochlubit 76 m2 obytné plochy a byl postaven v roce 1996 s půdorysem na 2 podlažích. V půdorysu máme 2 patra se 2 ložnicemi a 2 koupelnami, kuchyni ve stylu šéfkuchaře a obývací pokoj s výstupem na terasu. Jedná se o skvělý dům nabízený za báječnou cenu. Majitelé opouštějí dům plně zařízený a s veškerou elektrikou. Procházka na pláž je jen 90 m a je v blízkosti města a občanské vybavenosti.

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.

Pefkochori je starobylá vesnice s obílenými domy obklopená citrusovými a olivovými háji, která se rozprostírá až k oblíbenému plážovému letovisku v zálivu Toroni. V létě lákají rekreanty možnosti šnorchlování, parasailingu, ale i procházek a výhledů na západ slunce z restaurací nebo tradičních taveren nabízejících středomořské pochoutky. Večer se v barech a klubech pořádají hudební vystoupení s řeckou a srbskou hudbou. Nákupní možnosti zahrnují obchody s ručně vyráběnými suvenýry, jako jsou šperky a citronový likér.

Pefkochori ,což znamená „borovicová vesnice“, je turistické město nacházející se na jihovýchodě poloostrova Chalkidiki v Řecku. Pefkochori je pojmenován po borovicích, které se hojně vyskytují v horách této oblasti. Populace v roce 2011 byla 1 931 .Pefkochori se nachází na severovýchodním pobřeží poloostrova, 3 km jihovýchodně od Chaniotis, 4 km severně od Agia Paraskevi a 92 km jihovýchodně od Soluně.

Počet podlaží
2
Dispozice
3+kk
Plocha
76 m2
Pozemek
38 m2
Užitná plocha
76 m2
Terasa
Ano
Zastavěná plocha
76 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00