Krásný dum (3+kk) s apartmanem (2+kk) na prodej, Řecko

Paliouri , Řecko – ID 10059
175 000 € ≈ 4 324 250 Kč
Plocha 1500 m2
Dispozice
Moře 220 m
Stav Volné
Období Celoroční

Investiční příležitost na poloostrově Kassandra s obytnou plochou 110 metrů čtverečních. Jedná se o malý dům na 3 podlažích včetně 1 bytu a 1 mezonetu se samostatnými vchody, ideální k pronajimu a nebo pro dvě rodiny. Zahrnuje 3 ložnice a dvě koupelny, 2 kuchyně a 2 obývací prostory. Je to klidná oblast mezi dvěma krásnými městy, klidným městem Palouri a prosperujícím městem Pefkovori. Dům z roku 2008 je ve výborném stavu na klíč s velkou terasou v přední i zadní části domu. Majitelé prodají s domem kompletně zařízený.

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.

Paliouri je vesnice a komunita na poloostrově Kassandra, Chalkidiki, Řecko. Nachází se mezi nízkými horami poblíž nejjihovýchodnějšího cípu poloostrova, Cape Paliouri. Komunita zahrnuje malé vesnice Agios Nikolaos a Xyna. Paliouri je 2 km od moře, 5 km východně od Agia Paraskevi a 7 km jihovýchodně od Pefkochori. V blízkosti moderní vesnice se nachází starověké město Theramvos, které přežilo až do římských dob jako vesnice administrativně závislá na římské kolonii Cassandreia.

V letních měsících si mnoho lidí vybírá Paliouri pro odpolední procházku úzkými uličkami vesnice, pro stolování a pro vychutnání místního masa a čerstvých ryb v tavernách z této oblasti.

Pláž Paliouri, nazývaná také Chrouso, je nádherný záliv s křišťálově čistou vodou. Podél pobřeží je mnoho plážových barů, kde se pořádají večírky. Můžete se věnovat sportovním aktivitám, jako jsou vodní sporty, plážový volejbal atd.

Předpokládá se, že v této oblasti se nacházelo starověké město zvané Theramvos, o kterém se zmiňoval Herodotos. Starobylé město bylo násilím donuceno pomoci Xerxovi. O existenci tohoto města svědčí řada archeologických nálezů. Současné jméno Paliouri pochází z Paliouria, což jsou keře používané jeho obyvateli k uzavření svých domovů.

Počet podlaží
3
Dispozice
Plocha
1500 m2
Pozemek
1500 m2
Užitná plocha
110 m2
Terasa
Ano
Zastavěná plocha
110 m2
Parkování
Ano
Obchod
480 m
Lékař
7 km
Kavárna
550 m
Restaurace
220 m
Bar
480 m
Škola/školka
570 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00