Mezonet, 4+1, s parkováním, v krásném letovisko Kriopigi, Řecko

Kriopigi, Řecko – ID 10697
153 000 € ≈ 3 780 630 Kč
Plocha 100 m2
Dispozice 4+1
Podlaží 3/3
Moře 800 m
Stav Volné
Období Celoroční

Ach ano, Kriopigi je tato úžasná letní destinace s úžasnou pláží vedle borovic a přírody. Mezonet nabízí 100 metrů čtverečních obytné plochy na 3 podlažích se 3 ložnicemi, 3 koupelnami, kuchyní s jídelním koutem a výstupem na terasu. Postaven v roce 2005 a v původním stavu majitel zanechá veškerý nábytek a elektrické spotřebiče. Město Kriopigi nabízí letní autobus, který objíždí město a vozí turisty na pláž. Prodejem majitelé přenechají veškerý nábytek a elektrospotřebiče. Mnoho doplňků s domem, jako jsou bezpečnostní dveře, soukromé parkoviště, krb, rekonstrukce domu, soukromý systém vytápění a mnoho dalšího. Ideální pro příjem z pronájmu a nebo pro velké rodiny.

Pokud máte zájem o další informace nebo prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Tato nemovitost slibuje lukrativní návratnost vaší investice a výjimečný zážitek.

Jsme realitní agentura s dlouholetou zkušeností. Odborně a férově poradíme s výběrem. Postaráme se o to, aby nákup vámi vybrané nemovitosti proběhl hladce a bez starostí. Celý proces převodu vlastnictví dokážeme zajistit a zabezpečit na dálku a bez zbytečného cestování. Včetně veškerých podkladů na převod vlastnictví, včetně převodu energií a všech registrací.

Pro více zajímavých a aktuálních nabídek se podívejte na naše stránky.

Kriopigi (Κρυοπηγή', řecky: studený zdroj) je vesnice na východním pobřeží Kassandry 90 km od Soluně. Nachází se podél zelených kopců s krásným výhledem na záliv a svým vzhledem připomíná obrovský amfiteátr.

Starší část Kriopigi včetně náměstí leží na vyvýšeném místě na svahu vesnice. Hotely a mnoho z více než 300 apartmánů se nachází převážně v blízkosti hlavní silnice nebo v nižších oblastech blízko pláže.

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
4+1
Plocha
100 m2
Užitná plocha
100 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano
Obchod
470 m
Lékař
5 km
Kavárna
350 m
Restaurace
380 m
Bar
350 m
Škola/školka
480 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00