Zařízený 2+kk, 100 m od pláže, nízký poplatek za údržbu, Primorsko

Primorsko, Bulharsko – ID 10908
82 500 € ≈ 2 062 913 Kč
Plocha 75 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 4/5
Moře 100 m
Poplatek za služby 4 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Představujeme vám dvoupokojový byt o celkové ploše 75m2, který se nachází v bezprostřední blízkosti pláže v Primorsku. Byt se nachází ve čtvrtém podlaží 5patrového domu s výtahem. Dispozice: chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s toaletou a terasa. Expozice je západní. Byt je k dispozici zařízený, s klimatizací a elektrospotřebiči, z obou pokojů je vstup na terasu. Společné prostory jsou dobře udržované, k dispozici je bazén, zeleň, gril a odpočinková zóna. Poloha je skvělá, v blízkosti pláže a promenády a také daleko od hlučných restaurací a barů. Parkování je zdarma před budovou. Poplatek za údržbu činí 4€/m2 ročně. Skvělá nabídka, doporučujeme!

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.

Team MNM

Nejdelší písečné pláže na pobřeží Černého moře táhnoucí se více než 10 kilometrů, pohostinnost místních obyvatel a možnost domluvit se v češtině, to je jen několik důvodů, proč Primorsko každý rok láká mnoho turistů. Z původně malé rybářské vesničky 50 km jižně od letoviska Burgasu se stalo oblíbené turistické letovisko většiny českých turistů. Naleznete zde jedny z nejdelších a nejkrásnějších písčitých pláží bulharské riviéry, které jsou známé bělostným pískem, čistou vodou a pozvolným vstupem do moře.

Od roku 1994 je Primorsko držitelem symbolu Modrá vlajka. Modrá vlajka je symbol, který označuje pláže nebo přístavy splňující standardy týkající se péče o životní prostředí. K získání vlajky je nutná čistota vody a recyklace odpadů, pláže také musejí mít bezbariérový přístup a být vybaveny zdravotnickým zařízením, informačním centrem, zábavnými prvky, toaletami a převlíkacími kabinkami.

Podlaží
4
Počet podlaží
5
Dispozice
2+kk
Plocha
75 m2
Užitná plocha
66 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
110 m
Lékař
620 m
Kavárna
120 m
Restaurace
40 m
Bar
40 m
Škola/školka
240 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00