Ultra moderní byt na prodej 3+kk , blízko pláže v klidné lokalitě na poloostrově Chalkidiki,Řecko

Skala Fourka, Řecko – ID 11698
260 000 € ≈ 6 424 600 Kč
Plocha 84 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/1
Moře 400 m
Stav Volné
Období Celoroční

Autentická kvalita života s tímto ultra moderním domem. To lze nalézt v těchto zcela nových domech na 2 podlažích se 2 ložnicemi (84 m) s vysoce kvalitním moderním designem a vynikajícími službami, wellness a společenskými místy, obklopené rozlehlou zelení a výhledem do nádherně upravených zahrad.

Promyšlená rezidenční zástavba se zaměřením na zdravý, aktivní životní styl uprostřed přírody a rekreační zařízení v blízkosti pobřeží v Kassandře ve Skala Fourka. V tomto jedinečném prostředí se snoubí příroda, mořský vánek a smysl pro komunitu.

Všechny nově postavené rezidence v uzavřené čtvrti mají úžasný výhled na moře a údolí. S ranními i odpoledními terasami si můžete užít každou minutu dne v soukromí vlastního prázdninového domu.

Díky svým otevřeným půdorysům, rozsáhlým obývacím pokojům a pečlivě vybraným přírodním materiálům a povrchovým úpravám poskytují tyto nemovitosti neformální způsob bydlení, který je ideální pro ty, kteří chtějí žít v prázdninové komunitě.

Nemovitost má řadu prvotřídních zařízení a mnoho dalšího. (400 m od písečné pláže)

Tuto nabídku si právě prohlíží další 3 lidé
Proces nákupu v Řecku Investice Dofinancování Užitečné informace
Hledáte nemovitost jako investici? Zkuste jainvestuji.cz.
Podlaží
1
Počet podlaží
1
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
84 m2
Užitná plocha
84 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00