Nádherný, nový 2+kk v první linii, s krásným výhledem na moře, Byala

Byala, Bulharsko – ID 11920
65 000 € ≈ 1 625 325 Kč
Plocha 72 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 3/6
Moře 150 m
Poplatek za služby 8 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Top nabídka! Jedinečný nález! Nabízíme vaší pozornosti vynikající dvoupokojový apartmán v malém rezidenčním komplexu, který se nachází v první linii v těsné blízkosti písečné pláže a tobogánů přímořského města Byala, Bulharsko. Vzdálenost od pláže je 150 metrů, veškerá občanská vybavenost a infrastruktura jsou v docházkové vzdálenosti.

Apartmán je situován ve třetím patře a sestává z obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem, samostatné ložnice, koupelny a dvou teras - prostorné čtvercové terasy s východem z ložnice a terasy s východem z obývacího pokoje. Z oken a teras je krásný výhled na moře.

Zastavěná plocha je 60 m2, celková plocha je 72 m2. Apartmán je kompletně zařízen a vybaven vším potřebným pro pohodlné bydlení, připraven k užívání. Apartmán má 6 míst na spaní (manželská postel, rozkládací pohovka a 2 rozkládací křesla). Nový nábytek a spotřebiče!

Apartmán je vhodný jak pro sezónní dovolenou s celou rodinou, tak i pro trvalé bydlení.

K dispozici je výtah, kamerový systém a parkovací místa. Poplatek na údržbu činí 8€/m2 ročně.

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.

Vážení klienti, žijeme ve zvláštní době, kdy se během posledních let mnoho vychýlilo z normálu. Nicméně ve všem špatném lze najít něco dobrého. Začali jsme využívat technologie mnohém více a naučili jsme se jak ušetřit čas a prostředky naších klientů. V dnešní době se každý z nás dokáže podívat na google View (lokace a blízké okolí), na YouTube (lokalita, nejbližší pláže a zajímavosti) a na Booking (recenze). Tyto technologie ve spojení s on-line prohlídku pomáhají se podívat velice detailně na konkrétní nemovitost v reálném čase a z pohodlí vlastního gauče. Máme možnost mnohem adekvátněji posoudit plusy a mínusy nemovitosti. Už se nemusíme stresovat u fyzické prohlídky a vést si poznámky na každou prohlídnutou nemovitost. Celý proces převodu vlastnictví dokážeme zajistit a zabezpečit na dálku a bez zbytečného cestování. Včetně veškerých podkladů na převod vlastnictví, včetně převodu energií a všech registrací, včetně poprodejního servisu a organizace případného pronájmu. Vysněný apartmán u moře si můžete koupit z pohodlí domova a pravě teď za velmi přijatelnou cenu. Naši klienti nikdy nečekají ve frontách a mají od nás veškerou pomoc a informace, které potřebují. Pro naše klienty zařizujeme pronájem a správa nemovitostí po celém Bulharském pobřeží.

Byala je administrativní centrum, které se nachází v centrální části bulharského pobřeží mezi dvěma mezinárodními letišti- 50 km od letiště Varna a 60 km od letiště v Burgasu. Městečko nabízí vše, co potřebujete pro pohodlnou rodinnou dovolenou a celoroční bydlení: obchody, banka, nemocnice, škola, pošta, restaurace a kavárny, kosmetické salony, stadion a další. Pobřeží se vyznačuje kombinací mořských zátok, pláže s délkou přes 6 km, písečných dun a malebných bílých skal. Byala je také proslavený centrem vinařství.

Podlaží
3
Počet podlaží
6
Dispozice
2+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
72 m2
Užitná plocha
60 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Parkování
Ano
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
800 m
Lékař
1 km
Kavárna
860 m
Restaurace
110 m
Bar
220 m
Škola/školka
570 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00