Oplocený pozemek na prodej s Bungalo Home Plus Bonus Dalších 50 m2.

Nea Skioni , Řecko – ID 12283
89 000 € ≈ 2 199 190 Kč
Plocha 990 m2
Moře 450 m
Období Celoroční

Prodej oploceného pozemku s 990 m2 včetně domu s 58 m2 obytné plochy. Pozemek nabízí dům s půdorysem dvou ložnic, koupelny, kuchyně a obývacího pokoje s výstupem na zahradu. Dům nabízí výhled na hory a je hned vedle hlavní silnice. Jen 450 m od písečné pláže v Nea Skioni a jen kousek do přímořského města. Dům a pozemek potřebují rekonstrukci a údržbu. Máte povoleno postavit dalších 50 m2. Chcete-li zobrazit, zavolejte nebo napište nám ještě dnes. (Ideální pro ty, kteří hledají klidné soukromé místo)

Nea Skioni je malý, ale rušný rybářský přístav v Thermaickém zálivu. Je známý pro oblíbenou pláž a restaurace, které nabízejí čerstvě připravené mořské plody. Místní lidé pijí silnou kávu a ouzo mimo uvolněné kavárny. Obchody se suvenýry prodávají místní med a olivový olej. Cesty pobřežními borovými lesy vedou k ruinám starobylého města Skione a freskami zdobenému kostelu Panagia Faneromeni ze 16. století

Pokud máte zájem o další informace nebo prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Tato nemovitost slibuje lukrativní návratnost vaší investice a výjimečný zážitek.

Jsme realitní agentura s dlouholetou zkušeností. Odborně a férově poradíme s výběrem. Postaráme se o to, aby nákup vámi vybrané nemovitosti proběhl hladce a bez starostí. Celý proces převodu vlastnictví dokážeme zajistit a zabezpečit na dálku a bez zbytečného cestování. Včetně veškerých podkladů na převod vlastnictví, včetně převodu energií a všech registrací.

Pro více zajímavých a aktuálních nabídek se podívejte na naše stránky.

Tým Mojenemovitostumore

Plocha
990 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00