Vybavený 3+kk v komplexu Vanilla Garden, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 12361
76 900 € ≈ 1 902 506 Kč
Plocha 75 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 4/6
Moře 600 m
Poplatek za služby 580 € za rok
Stav Volné
Období Celoroční

Exkluzivně nabízím světlý a útulný byt 3+1 v prestižním komplexu Vanilla Garden Resort na Slunečním pobřeží. Tento komplex se nachází v klidné a tiché oblasti, v západní centrální části letoviska, a nabízí široké spektrum vybavení pro vaše pohodlí a zábavu.

Byt se nachází ve čtvrtém obytném patře ze šesti a skládá se z prostorného obývacího pokoje, dvě ložnice, koupelny s WC a balkonů. Nově zařízený interiér přináší moderní a pohodlný životní styl, ať už se jedná o trvalé bydlení nebo pronájem.

V komplexu Vanila Garden Resort naleznete bazén s dětskou částí, relaxační zóny, SPA, dětské hřiště, bar u bazénu, 24h ostrahu s kamerovým dohledem a kontrolovaným přístupem, parkování, směnárnu a kosmetický salon. V okolí areálu se nachází mnoho obchodů, restaurací, kaváren, diskoték a barů, zatímco Aquapark Action je jen 7 minut chůze od komplexu a nejbližší pláž pouhých 10 minut ( 600 metrů)

Tento byt je mimořádně vhodný pro ty, kteří hledají klidné bydlení v luxusním prostředí s veškerým vybavením na dosah. Roční poplatek za údržbu činí 580 eur. Nechte se zlákat tímto výjimečným bydlením a domluvte si osobní prohlídku ještě dnes!

Podlaží
4
Počet podlaží
6
Dispozice
3+kk
Plocha
75 m2
Užitná plocha
66 m2
Terasa
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00