3+kk v projektu, prodej na splátky, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 11822
92 000 € ≈ 2 315 180 Kč
Plocha 68 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 5/5
Moře 800 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Představujeme Vám nový projekt! Emilia Romana City je malá butiková budova v městském stylu, která v sobě nese domáckou pohodu a pohodlí. Nachází se v blízkosti centra letoviska Slunečné pobřeží a zároveň v jedné z jeho nejzelenějších a nejklidnějších oblastí.

Konkrétní apartmán 3+kk o celkové ploše 68,59 se nachází v pátém podlaží. Dispozice: chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelna s toaletou a balkon. Apartmán se prodává nevybavený, v případě zájmu s nábytkem a vybavením rádi pomůžeme!

Plocha areálu je 850 m2. Vznikne zde moderní budova skládající se pouze z 19 bytů. Parcela, na které vznikne Emilia Romana City, sousedí s budovami Este, Verde, Boutique a Park. Areál je také ohraničen parkem o rozloze 7000 m2. V budově budou byty o ploše 2+kk o ploše 56 m2. a 3+kk o ploše 68 m2. Všechny byty budou nabízeny s dokončením na klíč. Areál bude mít parkoviště a majitelé si budou moci parkovací místo zakoupit. Majitelé bytů v Emilia Romana City budou mít možnost za příplatek využívat infrastrukturu a klubový systém budov, které jsou součástí budoucího komplexu Emilia Romana Resort. Moderní architektura, praktické dispozice a kvalitní provedení jsou hlavní konkurenční výhody budovy.

Zahájení stavby je naplánováno na 10.2024. Doba výstavby - 24 měsíců

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.

Team MNM

Sluneční pobřeží je největším hotelovým letoviskem v Bulharsku, je dlouhé několik kilometrů a leží 30 km severně od Burgasu. Dobré klimatické podmínky celé této oblasti, nádherná, 8 km dlouhá písčitá pláž s postupným sestupem do moře a blízkost historického Nesebru činí ze Slunečného Pobřeží jedno z nejvyhledávanějších míst bulharského Černomoří. Dopravu v letovisku zajišťují minivláčky a spojení s okolními městy pravidelná autobusová doprava.

Slunečné Pobřeží je ideální místo pro strávení příjemné rodinné dovolené se spoustou lákadel pro děti. Na své si přijdou i mladí lidé, pro něž je tu řada možností zábavy.

Letovisko má živou pobřežní promenádu vedoucí po celé délce pláže skoro až k Nesebru. Je lemována množstvím kaváren, stánků a útulných restaurací. Během letní sezóny se zde koná mnoho festivalů, koncertů a jiných kulturních událostí. Velmi populární jsou také procházky po nádherně osvětlených kolonádách. V posledních letech prodělala většina hotelů zásadní modernizaci a v ničem si nezadá s hotely v leckterém vyhlášeném turistickém letovisku ve Středomoří.

Hlavním lákadlem letoviska je však pláž - osm kilometrů jemného světlého písku. Přístup do vody je hodně pozvolný, vhodný pro neplavce i malé děti, které se zde mohou bezpečně věnovat svým hrátkám.

Za zmínku určitě stojí i místní aquapark Action, který je určen všem generacím. Najdete zde mnoho skluzavek, toboganů, bazénů, vířivek, dětských bazénů, kaváren, restaurací, pizzerií, cukráren, barů u bazénů a mnoho dalších atrakcí.

Jde to i na splátky

Výpočet je pouze orientační, má pouze informativní charakter a není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Mám zájem
Dofinancování
Podlaží
5
Počet podlaží
5
Dispozice
3+kk
Plocha
68 m2
Užitná plocha
60.36 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
370 m
Lékař
1 km
Kavárna
280 m
Restaurace
150 m
Bar
190 m
Škola/školka
1 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00