Prodej na splátky, 2+kk s výhledem na bazén, bohatě vybavený komplex, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulharsko – ID 11891
99 750 € ≈ 2 510 209 Kč
Plocha 73 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/6
Moře 20 m
Poplatek za služby 13 € za m2/rok
Stav Volné
Období Celoroční

Možnost prodeje na splátky po dobu až 10 let! Představujeme vám apartmán 2+kk s krásným výhledem na bazén, celková plocha je 73.56 m2. Apartmán je situován v druhém podlaží v soukromém komplexu Marina View Fort Beach v Sveti Vlas, Bulharsko. Dispozice je obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s toaletou, terasa s příjemným výhledem na bazén.

Marina View Fort Beach se nachází přímo u písečné pláže, mezi letovisky Slunečné pobřeží a Sveti Vlas, v oblasti s krásnými plážemi a romantickým názvem „Robinson“.

Komplex je postaven na úpatí Stara Planina, což vytváří jedinečné klima a jedinečnou kombinací mořského a horského proudění vzduchu.

Infrastruktura:

3 restaurace, bar, cukrárna, 10 bazénů, jeden s umělými vlnami a druhý s jacuzzi, 5

dětských bazénů s vodními atrakcemi, 6 dětských hřišť, dva obchody

s potravinami a jeden s masem, plážové obchody,

suvenýry a oblečení, kadeřnické služby, manikúra, pedikúra, spa centrum s

hammam, sauna, praní a žehlení prádla, směnárna, lékárna,

zdravotní středisko, posilovna, tenisový kurt/hřiště na minifotbal, fitness zařízení

venkovní bazén, minigolf, stolní tenis a kulečník, volejbalové hřiště, půjčovna kol, elektronické hry, knihovna a dětské zábavní centrum.

Komplex nabízí bezplatné parkování, internet a lehátka v okolí

bazénů.

Poplatek na údržbu činí 13.20€/m2 ročně.

Skvělá nabídka, doporučujeme!

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.

O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.

Team MNM

Sveti Vlas je příjemné městečko na úpatí Staré planiny, 4 km od Slunečného pobřaží. Vzdálenost od tohoto letoviska je opravdu nepatrná. Nebude trvat dlouho a obě města se díky výstavbě v hojně navštěvovaném a oblíbeném Slunečním pobřeží propojí. Lokalita známá pod názvem Sveti Vlas má poměrně zajímavou historii, ale z hlediska turistického ruchu zcela jistě ještě čeká na dobu své největší slávy. Středisko Sveti Vlas najdeme zhruba 13 kilometrů od města Nessebar, který je známý jak mezi turisty, tak i mezi milovníky zajímavých památek. Sveti Vlas je klidnějším letoviskem bez velké masy turistů. Pláže jsou úzké a méně přeplněné než u Slunečného pobřeží.

V městečku najdeme několik menších pláží, písčitých i oblázkových. Moře je zde čisté a vstupy do moře pozvolné.

Pláž v Sveti Vlasu směřuje na jih. Písek je jemný, zlatý, nicméně v areálů se vyskytují i romantické kamenné pláže. Unikátní kombinace čistého horského vzduchu, mořského podnebí a krásnou přírodu. Letní dny se vyznačují klidným ráno a poměrně chladným, neuvěřitelně příjemným odpolednem. Jedinečný dlouhý, teplý a tichý podzim.

Jde to i na splátky

Výpočet je pouze orientační, má pouze informativní charakter a není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Mám zájem
Dofinancování
Podlaží
2
Počet podlaží
6
Dispozice
2+kk
Plocha
73 m2
Užitná plocha
64 m2
Terasa
Ano
Bazén
10 bazénů
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
1 km
Lékař
3 km
Kavárna
2 km
Restaurace
40 m
Bar
170 m
Škola/školka
2 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00