2 + kk na Kypru , 19km od letiště za super cenu

Paralimni, Kypr – ID 11272
135 000 € ≈ 3 335 850 Kč
Plocha 59 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 1/3
Moře 2 500 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Náš projekt, který se skládá z celkem osmi pečlivě navržených apartmánů, nabízí čtyři nádherné apartmány s jednou ložnicí a čtyři prostorné apartmány se dvěma ložnicemi, z nichž dva se mohou pochlubit okouzlujícími střešními zahradami, které jsou ideální pro panoramatický výhled a relaxaci pod širým nebem.

Každý byt byl promyšleně navržen tak, aby upřednostňoval funkčnost a eleganci a zajistil našim obyvatelům harmonický zážitek z bydlení. Od chvíle, kdy vstoupíte dovnitř, vás přivítá bezproblémové spojení moderního designu a prémiových povrchových úprav, které vytváří příjemnou atmosféru, kterou budete hrdě nazývat domovem.

Náš projekt se také může pochlubit pohodlnou občanskou vybaveností, včetně zabezpečeného parkování, úložného prostoru pro každý byt a upravených společných prostor, které zlepšují celkový životní styl našich obyvatel.

Nachází se v živé komunitě Livadia a obyvatelé budou mít snadný přístup k nepřebernému množství občanské vybavenosti, včetně nákupních center, škol, restaurací a rekreačních zařízení,zajistit, aby bylo každé pohodlí na dosah.

Vyvážení bytového domu:

Klimatizace, zajištění

Výtah

Uzavřený komplex

kryté parkoviště

Solární fotovoltaické panely

Solární ohřívač vody

Skladování

Vzdálenosti:

Letiště

19 kilometrů

Moře

3 km

Veřejná doprava

200 m

Školy

200 m

Ať už hledáte útulné útočiště s jednou ložnicí nebo prostorné útočiště se dvěma ložnicemi a střešní oázou, náš projekt v Livadii nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, pohodlí a luxusního bydlení.

Podlaží
1
Počet podlaží
3
Dispozice
2+kk
Plocha
59 m2
Užitná plocha
50 m2
Balkon
6 m2
Garáž
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano
Recepce
Recepce
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00