Krásná vila s bazénem i hernou, skvělá lokalita, Camposol

Camposol, Španělsko – ID 10124
269 995 € ≈ 6 671 576 Kč
Plocha 674 m2
Dispozice 4+kk
Moře 18 000 m
Stav Volné

Nenechte si ujít tuto úžasnou vilu, která se nachází v idylické čtvrti Camposol a v docházkové vzdálenosti od občanské vybavenosti a golfového hřiště!

Vila stojí na 674 m2 jihozápadně orientovaném rohovém pozemku s dobře udržovanou zahradou a terénním parkováním až pro tři vozidla. Uvítá vás krásný venkovní prostor, včetně bazénu 9 x 5 m2 s velkou terasou, dvěma altány a prostorem pro grilování, takže si můžete užívat španělského slunce, jak chcete. Je to skvělé místo pro snídani, oběd a večeři s výhledem na bazén.

Přízemí tvoří velká stinná zastřešená veranda, kterou lze celoproskít a vytvořit tak slunnou zimní zahradu. Přední dveře se otevírají do vstupní haly s vestavěnou skříní.

Vstupní hala vede do velkého salonku se stropním ventilátorem a krbem nadřevo. Do velké jídelny se otevírá podloubí a odtud je přístup do velkého bočního přístavku, který je v současnosti využíván jako prostorný jídelní kout s klimatizací a stropním ventilátorem. Všechna okna se otevírají a odtud máme přístup na zadní zahradu, která je štěrkovaná ovocnými stromy a zahrnuje vířivku, kterou je třeba opravit. Z jídelny vede další oblouk do plně vybavené nadstandardní kuchyně se všemi spotřebiči. Pracovní desky a zádové desky jsou žulové a je zde dvojitý keramický dřez. K dispozici je mnoho úložných skříní a dostatek pracovního prostoru. Zadními dveřmi z kuchyně je také přístup na zadní zahradu. V celém objektu je instalováno ústřední topení na olej.

V přízemí je také přístup z podloubí vedoucího z obývacího pokoje, dvoulůžkový pokoj s vestavěnými skříněmi, šatnou, stropním ventilátorem a velkou vlastní koupelnou s vanou a hlavovou sprchou. Druhá ložnice s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi také s vestavěnými skříněmi, velkou samostatně stojící skříní, stropním ventilátorem a rodinnou sprchou / WC pro hosty. Obě ložnice jsou částečně zařízené stejně jako zbytek nemovitosti.

Do prvního patra se vstupuje po vnitřním schodišti vedoucím z obývacího pokoje. To vede do velké ložnice v prvním patře s vestavěnými skříněmi, stropním ventilátorem a druhé, velmi velké en-suite koupelny s vanou. Z této ložnice vedou terasové dveře na terasu. Prostorné střešní solárium, které má výsuvnou markýzu pro větší stín, má skvělý výhled na okolní hory a golfové hřiště.

Jedná se o vyhledávaný rohový pozemek cca 674m2. Má zvýšené zahradní zdi pro větší soukromí a příjezdovou cestu s velkými železnými vraty. K dispozici je upravená zahrada a velká terasa kolem bazénu se spoustou místa pro váš terasový nábytek. Na zbytku pozemku je okrasný štěrk se stromy a závlahový systém. Pod přístavbou je v současné době herna se spoustou velkých posuvných terasových dveří, které se otevírají do zahrady. Tento prostor by se dal snadno předělat na apartmán pro hosty. Pozemek je orientován na jihozápad s krásným výhledem a má bazén 9x5m2. U bazénu je fantastický prostor pro grilování a odpočinkové prostory.

Nemovitost se nachází v klidné oblasti na stále oblíbeném golfovém hřišti Residential Camposol.

Počet podlaží
2
Dispozice
4+kk
Plocha
674 m2
Pozemek
674 m2
Užitná plocha
673 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
123 m2
Obchod
410 m
Lékař
680 m
Kavárna
410 m
Restaurace
400 m
Bar
400 m
Škola/školka
6 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00