Nový apartmán se zahradou ve městě Krk na ostrově Krk

Krk, Chorvatsko – ID 11636
470 000 € ≈ 11 613 700 Kč
Plocha 65 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/2
Moře 600 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Luxusní apartmán v přízemí městské vily s výhledem na moře, která se skládá ze 4 apartmánů.

Apartmán má rozlohu 65 m2 a skládá se z vstupní chodby, hostinského WC, koupelny, dvou ložnic, obývacího pokoje a kuchyně. Z obývacího pokoje je východ na terasu a zahradu, odkud je nádherný výhled na moře.

Nemovitost je umístěna na pozemku o rozloze 731 m2.

Apartmán je vybaven vysoce kvalitními plastovými okny, klimatizací, keramikou. Parkování je k dispozici pro jedno vozidlo. V rámci zahrady je možnost postavit vlastní bazén.

Nemovitost je vzdálena pouhých 600 m od moře a pláží, a nachází se v blízkosti veškerých potřebných zařízení, jen 600 m od centra města. K nastěhování je plánováno na konec června 2024.

Kupující neplatí daň z převodu nemovitosti.

Město Krk je jedno z nejstarších a nejznámějších měst na ostrově Krk, který je největším ostrovem v Jaderském moři. Nachází se v severozápadní části ostrova a je centrem kulturního a historického dění. Krk je známý svou bohatou historií, malebnými uličkami, historickými památkami a bohatým kulturním dědictvím.

Město je obklopeno úchvatnou přírodou a nabízí nádherné pláže, malebné zátoky a křišťálově čisté moře. Krk je oblíbeným turistickým cílem díky svému půvabu a širokému spektru aktivit pro návštěvníky všech věkových kategorií. Turisté zde mohou objevovat historické památky, jako je například katedrála sv. Marka, Frankopanský hrad, městské hradby a mnoho dalších.

Město Krk je také známé svou bohatou gastronomickou scénou, která nabízí širokou škálu tradičních dalmatských pokrmů a specialit. Kromě toho jsou zde k dispozici různé obchody, restaurace, kavárny a bary, které poskytují pohodlné a příjemné prostředí pro nákupy a odpočinek.

Díky své výhodné poloze je Krk ideálním výchozím bodem pro objevování krás ostrova Krk a okolních oblastí. Zdejší příjemné klima a pohostinnost místních obyvatel činí z Krku nezapomenutelné místo k pobytu a dovolené.

Podlaží
1
Počet podlaží
2
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
65 m2
Užitná plocha
64 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00