Prostorný dům 4+kk s bazénem a pokojem pro hosty, Camposol

Camposol, Španělsko – ID 10137
165 000 € ≈ 4 077 150 Kč
Plocha 400 m2
Dispozice 4+kk
Moře 15 000 m
Stav Volné

Jsme jednička na trhu a odborníci na vaše nemovitosti v zahraničí. Naším cílem je představit atraktivní nemovitosti v zahraničí na českém trhu. Pojďte s námi do Španělska a využijte náš investiční zájezd na prohlédnutí atraktivních nemovitostí.

Nabízíme krásnou vilu ve stylu Rosa se spoustou doplňků a vylepšení, ve vynikajícím stavu.

Přední dveře jsou přístupné přes velmi pěknou krytou terasu, která vytváří skvělou terasu pod širým nebem. Při vstupu do vily vpravo je jídelní kout a vlevo impozantní salonek. Salonek těží z krbu s atraktivním komínem s cihlovým efektem. Jelikož se jedná o dvoustrannou místnost, je zde dostatek přirozeného světla. Kuchyně je dobře dispozičně řešena a nabízí dostatek úložného prostoru a pracovní plochy. Veškeré spotřebiče (elektrická varná deska a trouba, velká lednice s mrazákem) jsou v ceně.

Dále máme sprchu/WC pro hosty, která také slouží jako praktická technická místnost. Naproti sprchovému koutu je dvoulůžkový pokoj s vestavěnou skříní a stropním ventilátorem. Hlavní apartmá má manželskou postel, krásný balkon Juliet s výhledem na hory, vestavěné skříně, stropní ventilátor a vlastní koupelnu se sprchou.

Velikost pozemku je 400 m2 a má zvýšené stěny a vchod, který je připraven k obložení podle vlastního vkusu. Je zde také možnost mít příjezdovou cestu. Pozemek je terasovitý vedoucí dolů do zadní zahrady, kde je soukromý bazén 7x4 s krásnou terasou. Vnější prostor je krásně vydlážděný a má okouzlující oblouk pod budovou, který vede do apartmánu pro hosty.

K dispozici je krytá terasa s výhledem na bazén, venkovní kuchyně s podpultovou lednicí a instalací pro pračku a ložnice s moderní koupelnou se sprchovým koutem, stejně jako další oddělený prostor pro skladování. Tato nemovitost má spoustu příležitostí k sezení a jídelně, protože venkovní prostor je opravdu pozoruhodný. Ze strany domu vedou schody na velkou střešní sluneční terasu s pergolou a nádherným výhledem do otevřené krajiny.

Nemovitost se nachází v klidné oblasti na stále oblíbeném golfovém hřišti Residential Camposol. Camposol těží ze dvou komerčních center, z nichž obě s rozmanitou místní vybaveností. Nedávno přibylo dětské hřiště a samostatné fotbalové hřiště. Camposol je snadno 15 minut jízdy od nádherné pláže Středozemního moře. Letiště Corvera, které bude otevřeno v lednu 2019, je vzdáleno necelých 30 minut jízdy; 45 minut na letiště San Javier (Murcia) a 1 hodinu do Alicante.

Vážení klienti, žijeme ve zvláštní době, kdy se během posledních let mnoho vychýlilo z normálu. Nicméně ve všem špatném lze najít něco dobrého. Začali jsme využívat technologie mnohém více a naučili jsme se jak ušetřit čas a prostředky naších klientů. V dnešní době se každý z nás dokáže podívat na google View (lokace a blízké okolí), na YouTube (lokalita, nejbližší pláže a zajímavosti) a na Booking (recenze). Tyto technologie ve spojení s on-line prohlídku pomáhají se podívat velice detailně na konkrétní nemovitost v reálném čase a z pohodlí vlastního gauče. Máme možnost mnohem adekvátněji posoudit plusy a mínusy nemovitosti. Už se nemusíme stresovat u fyzické prohlídky a vést si poznámky na každou prohlídnutou nemovitost. Celý proces převodu vlastnictví dokážeme zajistit a zabezpečit na dálku a bez zbytečného cestování. Včetně veškerých podkladů na převod vlastnictví, včetně převodu energií a všech registrací, včetně poprodejního servisu a organizace případného pronájmu. Vysněný apartmán u moře si můžete koupit z pohodlí domova a pravě teď za velmi přijatelnou cenu. Naše klienty nikdy nečekají ve frontách a mají od nás veškerou pomoc a informace, které potřebují.

Počet podlaží
1
Dispozice
4+kk
Plocha
400 m2
Pozemek
399 m2
Užitná plocha
398 m2
Terasa
Ano
Bazén
Ano
Zastavěná plocha
397 m2
Parkování
Ano
Obchod
3 km
Lékař
1 km
Kavárna
3 km
Restaurace
3 km
Bar
3 km
Škola/školka
6 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00