Studio, Apartmán s výhledem na moře, Manilva, Španělsko

Manilva, Španělsko – ID 10046
126 000 € ≈ 3 113 460 Kč
Plocha 46 m2
Dispozice 1+kk
Podlaží 4/4
Moře 200 m
Stav Volné
Období Celoroční

Toto studio v nejvyšším patře v Manilvě nabízí zajímavou investiční příležitost jak pro rekreanty, tak pro celoroční obyvatele. Nabízí úchvatný panoramatický výhled na moře a hory a poskytuje klidné útočiště jen pár minut od pláže. Nemovitost zahrnuje dobře vybavenou terasu, která je ideální pro vychutnávání středomořských výhledů, a poskytuje přístup ke společnému bazénu pro klidné plavání.

Studio o celkové rozloze 26 metrů čtverečních má příjemnou ložnici a dobře udržovanou koupelnu. Je vybavený což zajišťuje bezproblémové nastěhování. Orientace umožňuje dostatek přirozeného světla, s možností výběru od severovýchodu po jihovýchod.

Urbanizace se nachází v klidné příměstské vesnici v blízkosti města a lesnatých oblastí a nabízí klidné útočiště před ruchem městského života. Nemovitost se navíc dodává částečně zařízená, takže je vhodnou volbou.

Mezi pozoruhodné prvky patří mramorová podlaha, klimatizace pro kontrolu klimatu a přístup na soukromou terasu. Přítomnost Wi-Fi dále zvyšuje atraktivitu nemovitosti. Možnosti parkování zahrnují jak pouliční, tak společná parkovací místa.

Manilva je půvabné pobřežní městečko na pobřeží Costa del Sol ve Španělsku. Je známé svými malebnými plážemi, vinicemi a historickými památkami a nabízí kombinaci tradiční španělské kultury a moderního vybavení. Město je proslulé svými vynikajícími mořskými plody a je oblíbeným cílem turistů i cizinců.

Pro další informace nebo online prohlídku Nás neváhejte kontaktovat.

Podlaží
4
Počet podlaží
4
Dispozice
1+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
46 m2
Užitná plocha
36 m2
Terasa
Ano
Parkování
Ano
Restaurace
Restaurace
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň
Obchod
370 m
Lékař
500 m
Kavárna
490 m
Restaurace
400 m
Bar
420 m
Škola/školka
140 m

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00