Moderní apartmán s bazénem ve Primošten

Primošten, Chorvatsko – ID 11776
525 000 € ≈ 12 996 375 Kč
Plocha 186 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 1/4
Moře 300 m
Stav Ve výstavbě
Období Celoroční

Na prodej nabízíme luxusní apartmán v Primoštenu, umístěný ve druhém patře činžovního domu s ohromujícím výhledem na celý Primošten a okolní ostrovy.

Podzemní garáž, sklep se skladem a výtah jsou pouze některé z klíčových faktorů, které z této budovy činí ideální volbu.

Apartmán se nachází v přízemí budovy a vyniká svým moderním designem a působivým vybavením. S hrubou plochou 186 m2 a čistou plochou 128 m2 vám nabízí prostornost a funkčnost.

Tato nemovitost má dvě prostorné ložnice a dvě elegantní koupelny, které jsou dokonale zařízené tak, aby splňovaly všechny vaše potřeby pohodlí a stylu.

Jedním z atributů tohoto Apartmánu jsou dvě parkovací stání, z nichž jedno je venkovní a druhé je v garáži. Kromě toho je v bytě také úložná plocha 3,46 m2, která vám poskytne dostatek prostoru pro uložení všech vašich věcí.

Tento krásný Apartmán má východ z obývacího pokoje na prostornou terasu, vybavenou bazénem a prostorem pro relaxaci. Je to ideální místo, kde si můžete užít slunečné dny nebo večerní setkání s rodinou a přáteli.

Byty jsou nezařízené, ale mají i sociální zařízení včetně sprchových koutů v koupelnách. Na podlahách jsou v pokojích a obývacím pokoji parkety, v koupelnách keramická dlažba.

Vytápění zajišťují tepelná čerpadla stropní klimatizace, která zajišťuje účinné a ekonomické vytápění během chladnějších měsíců, zatímco hliníkové truhlářství SCHUCO dále snižuje náklady na vytápění a chlazení a zajišťuje energetickou účinnost EC A+.

Byty jsou nezařízené, ale mají sociální zařízení včetně sprchových koutů v koupelnách. Na podlahách jsou v pokojích a obývacím pokoji parkety, v koupelnách keramická dlažba. Vytápění zajišťují tepelná čerpadla stropní klimatizace, která zajišťuje účinné a ekonomické vytápění během chladnějších měsíců, zatímco hliníkové truhlářství SCHUCO dále snižuje náklady na vytápění a chlazení a zajišťuje energetickou účinnost EC A+.

Dveře pokojů jsou speciálně navrženy s výškou 2,45 metru a poskytují elegantní a prostorný pocit ve všech místnostech. Předpokládaná doba dokončení stavby je ke konci roku 2025, s dynamickým platebním plánem a možnými dohodami.

Všechny tyto vlastnosti činí tento byt mimořádně kvalitním a ideálním pro ty, kteří hledají kombinaci luxusu, pohodlí a kvality.

Primošten je malebné přímořské městečko situované na pobřeží Jaderského moře v Chorvatsku. Nachází se v regionu Dalmácie, poblíž města Šibenik a nedaleko známého turistického střediska Split. Toto malebné městečko se vyznačuje svou kouzelnou atmosférou, historickým odkazem a nádherným přírodním prostředím.

Primošten je proslulý svou malebnou starou částí města, která je postavena na malém poloostrově a obklopena historickými kamennými domy. Kromě toho můžete objevovat úzké uličky, malebné náměstíčka a zachovalé opevnění, které připomíná bohatou historii tohoto regionu.

Pro návštěvníky, kteří hledají odpočinek na slunci a koupání, nabízí Primošten několik krásných pláží s jemným pískem a křišťálově čistou vodou. Oblíbené pláže zahrnují Raduča Beach a Mala Raduča Beach, které jsou ideální pro rodiny s dětmi a milovníky slunečních koupelí.

Mimo to město Primošten nabízí také bohatý kulturní život, včetně tradičních festivalů, gastronomických událostí a uměleckých výstav. Milovníci dobrého jídla si mohou vychutnat širokou škálu místních specialit v jedné z mnoha restaurací podél přístavní promenády.

Celkově lze Primošten považovat za idylickou destinaci, která spojuje bohatou historii, nádhernou přírodu a pohostinnost místních obyvatel, což ji činí přitažlivým místem pro dovolenou nebo relaxační pobyt u moře.

Podlaží
1
Počet podlaží
4
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
186 m2
Užitná plocha
128 m2
Terasa
Ano
Garáž
Ano
Parkování
Ano
Sklep
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00