Moderní dvojdomek v klidné lokalitě, jen 650 m od moře a centra města Vodice

Vodice, Chorvatsko – ID 11827
380 000 € ≈ 9 406 900 Kč
Plocha 200 m2
Dispozice 4+kk
Moře 650 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Tento elegantní dvojdomek je situován v tiché části překrásného města Vodice, známého svou malebnou atmosférou a bohatou historií. Nachází se pouhých 650 metrů od břehu moře a centra města, což umožňuje pohodlný přístup k místním plážím, restauracím a obchodům.

Tento moderní dům se skládá z přízemí a prvního patra a je momentálně ve fázi výstavby roh-bau, s plánovaným dokončením v létě 2024. Nabízí kvalitní konstrukci, polystyrenovou fasádu, PVC okna s moskytiérami, venkovní žaluzie s elektrickými zvedáky, elektrické podlahové vytápění v koupelnách, obývacím pokoji a jídelně, kvalitní podlahové krytiny a klimatizaci ve všech místnostech. Navíc má dům oplocenou a upravenou zahradu, která nabízí ideální prostor pro odpočinek a relaxaci.

V přízemí najdete chodbu, komoru, toaletu, kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem a terasu. Po vnitřním schodišti se dostanete do patra, kde se nachází ložnice 1 s vlastní koupelnou a vstupem na terasu, ložnice 2 s terasou, koupelna a ložnice 3. K domu patří 2 parkovací stání a odpovídající část zahrady.

Zde existuje možnost vybudování bazénu za příplatek.

Dům má celkovou užitnou plochu 125,20 m2 a zahradu o rozloze 159 m2.

Pro více informací a domluvení prohlídky nás prosím kontaktujte telefonicky nebo e-mailem. Jsme tu, abychom vám pomohli najít váš ideální domov v této malebné oblasti Dalmácie.

Vodice jsou velmi živé turistické městečko se spoustou restaurací, obchodů a kaváren. Nacházejí se v samém středu pobřeží Chorvatska, 12 km od města Šibenik. Okolí letoviska Vodice lemují borovicové lesy a vinice. Vodice mají kolem 9 000 obyvatel. Středozemní klima Vodic znamená, že teplota v létě je mezi 26 až 30 stupni a v zimě mezi 5 až 10 stupni. Ať se jedná o odpočinek na pláži, poznávání přírodních krás či historii a kulturu, Vodice a jejich okolí mají každému co nabídnout. Na 4 km dlouhé pláži Plava plaža (Plava znamená modrá) můžete strávit celý den (nebo i večer). Pláž byla oceněna modrou vlajkou. Tu si zasloužila pro čistotu moře a svou upravenost. Podél pláže roste hezký borový les, ve kterém se nacházejí restaurace a bary. Borovice nabízí útočiště před silným poledním sluncem. Funguje zde také škola potápění.

Počet podlaží
2
Dispozice
4+kk
Plocha
200 m2
Pozemek
159 m2
Užitná plocha
125.2 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Balkon
Ano
Zastavěná plocha
60 m2
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00