Krásny dalmatský dům na nábřeží v obklopení kaváren, trhu, restaurací, promenády, mariny a pláže

Vodice, Chorvatsko – ID 12754
450 000 € ≈ 11 418 750 Kč
Plocha 135 m2
Dispozice 4+kk
Moře 50 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Nabízíme krásny dalmatský dům, který se nachází přímo na nábřeží, obklopená kavárnami, trhy, restauracemi, promenádou, mariny a pláží. Dům byl postaven před rokem 1968 a kompletně zrekonstruován v roce 2020.

Během renovace byla provedena kompletní výměna koupelny včetně nových instalací, výměna oken a okenic, nové podlahy, schodiště a instalace nových klimatizačních jednotek.

Dům je rozložen do tří podlaží.

Spodní podlaží má samostatný vstup a samostatné měřiče elektřiny a vody. Má přístup zvenku i z interiéru domu a může být využíváno jako samostatný apartmán nebo obchodní prostor.

Druhé podlaží se nachází v prvním patře a zahrnuje kuchyň, jídelnu, velký obývací pokoj, toaletu a komoru. Třetí podlaží nabízí tři ložnice a velkou terasu s výhledem na moře, ostrovy a promenádu.

Dům může být přeměněn na tři samostatné bytové jednotky.

Aktuálně je využívána pro turistické účely a generuje pěkný roční příjem.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Vodice jsou velmi živé turistické městečko se spoustou restaurací, obchodů a kaváren. Nacházejí se v samém středu pobřeží Chorvatska, 12 km od města Šibenik. Okolí letoviska Vodice lemují borovicové lesy a vinice. Vodice mají kolem 9 000 obyvatel. Středozemní klima Vodic znamená, že teplota v létě je mezi 26 až 30 stupni a v zimě mezi 5 až 10 stupni. Ať se jedná o odpočinek na pláži, poznávání přírodních krás či historii a kulturu, Vodice a jejich okolí mají každému co nabídnout. Na 4 km dlouhé pláži Plava plaža (Plava znamená modrá) můžete strávit celý den (nebo i večer). Pláž byla oceněna modrou vlajkou. Tu si zasloužila pro čistotu moře a svou upravenost. Podél pláže roste hezký borový les, ve kterém se nacházejí restaurace a bary. Borovice nabízí útočiště před silným poledním sluncem. Funguje zde také škola potápění.

Počet podlaží
3
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
135 m2
Pozemek
105 m2
Užitná plocha
135 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Zastavěná plocha
50 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00