Krásný, moderně zařízený dvoupatrový byt v Kožině s nádherným výhledem na moře, vzdálený 60

Kožino, Chorvatsko – ID 12029
575 000 € ≈ 14 208 250 Kč
Plocha 105 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 1/2
Moře 60 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Na prodej je krásný, moderně zařízený dvoupatrový byt v Kožině s nádherným výhledem na moře, vzdálený pouhých 60 metrů od pláže. Tento nový apartmán je připraven k okamžitému nastěhování a je plně vybaven. Jeho dispozice je podobná řadovému domu, s vlastním vchodem a dvorem, který zahrnuje bazén.

V přízemí naleznete koupelnu, kuchyň, jídelnu a obývací pokoj. Vnitřní schodiště vede do prvního patra, kde se nachází chodba, koupelna a tři pokoje, spolu s krytým balkonem. Celková užitná plocha popsaných prostor je 92,30 m2.

K bytu patří také zahrada o rozloze 79,73 m2 a dvě parkovací stání. Bazén má rozměry 4×2,25 metru.

Celková užitná plocha tohoto bytu s veškerým příslušenstvím činí 105,33 m2.

Při koupi této nemovitosti kupující neplatí daň z prodeje nemovitosti, protože prodávající je právnickou osobou.

Apartmán je kompletně zařízen a veškerý nábytek je zahrnut v ceně.

Budova byla postavena v roce 2019 z tepelných cihelných bloků s fasádou z tepelné izolace polystyrenu o tloušťce 10 cm. Podlahy jsou vybaveny parketami a dlažbou. Okna jsou vyrobená z PVC s žaluziemi. Obývací pokoj a ložnice jsou klimatizovány, a v koupelnách je podlahové vytápění. Apartmán disponuje také komínem a vchodové dveře jsou proti vloupání a protipožární. V dvorním prostoru se nachází gril.

Bazén je vybaven vyhříváním a jeho obložení je z folie.

Kožino je vesnice ve městě Zadar s více než 800 obyvateli, situovaná podél mořského pobřeží pouze 7 km severozápadně od města. Je známá svými vilami a rekreačními domy a díky své krásné poloze podél pobřeží s mnoha plážemi je velmi atraktivní. Přesto je v bezprostřední blízkosti města a všech jeho zařízení, jako jsou obchody, restaurace, kavárny a lékárna. Kožino je oblíbenou turistickou destinací, která nabízí klidné prostředí v nádherném středomořském prostředí.

Podlaží
1
Počet podlaží
2
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
105 m2
Užitná plocha
92.3 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Bazén
Bazén
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00