Stavební pozemek na klidné lokalitě v Privlaci,

Privlaka, Chorvatsko – ID 12743
159 000 € ≈ 4 034 625 Kč
Plocha 1249 m2
Moře 500 m
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji stavební pozemek na krásné a klidné lokalitě v Privlaci u Zadaru. Pozemek má rozlohu 1249 m² a nachází se pouhých 500 metrů od moře a 1,3 kilometru od centra Privlaky.

Připojení na elektřinu a vodu jsou k dispozici přímo u pozemku. Přístupová cesta je veřejná a asfaltovaná, což zajišťuje pohodlný příjezd.

K pozemku máme vypracovanou analýzu od autorizovaného architekta, která obsahuje přesné informace o možnostech výstavby. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Privlaka je malé rybářské a turistické městečko jen 15 minut jízdy od města Zadar, které se nachází na rozlehlém písečném poloostrově mezi královským městem Nin a ostrovem Vir. Průzračné moře a dlouhé, mělké písečné zátoky jsou jako stvořené pro úplnou relaxaci. Místo nabízí veškeré potřebné zázemí pro příjemný a kvalitní život: obchody, restaurace, pošta, poliklinika. Milovníci sportu a rekreace, kteří si chtějí vyzkoušet plachtění nebo surfování, najdou svůj kout ráje v okolních osadách. Vše, co potřebujete pro klidnou a odpočinkovou rodinnou dovolenou ve středomořském stylu, najdete zde.

Plocha
1249 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00