Stavební pozemek s projektem na výstavbu vily, 562 m², Vir

Vir, Chorvatsko – ID 12759
139 000 € ≈ 3 527 125 Kč
Plocha 562 m2
Moře 820 m
Období Celoroční

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 562 m² s projektem na výstavbu vily s bazénem. Stavební povolení pro vilu je již vydáno, což urychlí začátek výstavby pro kupujícího.

Pozemek má relativně obdélníkový tvar s šířkou přibližně 19 m a délkou přibližně 29 m. Z pozemku je krásný výhled na moře. Přípojka elektřiny se nachází v bezprostřední blízkosti a všechny poplatky jsou zaplaceny.

Vzdálenost pozemku od moře je 820 m a od centra Viru 2,3 km. Máme k dispozici veškerou potřebnou dokumentaci – neváhejte nás kontaktovat pro více informací!

Ostrov Vir je jedno z nejznámějších turistických center v Chorvatsku. Nachází se na nejzápadnějším cípu Zadarské župy, obklopený Virským mořem a Povljanským kanálem s mnoha menšími zátokami. S pevninou je spojen mostem. Členité pobřeží ostrova Vir, dlouhé 31,43 km, nabízí množství pláží – od písčitých a oblázkových až po kamenité a skalnaté, od rušných upravených pláží s různými atrakcemi až po intimní zátoky v nedotčené přírodě. Pláže na ostrově Vir jsou částečně lemovány borovými lesy s křišťálově čistým mořem, což činí tento ostrov ideálním pro rodinnou dovolenou.

Kromě turismu v letních měsících je Vir v zimě ideální oázou klidu pro rodinný život. Má všechny potřebné vybavení: školu, mateřskou školu, obchody, autobusové nádraží, restaurace a kavárny. Vir je vzdálen 26 km od Zadaru a 12 km od nejbližšího města, Nina.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat

Výhled na moře
Ano
Plocha
562 m2

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00