Exkluzivní nový byt s nádherným výhledem na moře, umístěný ve 2. patře ve Tribunji

Tribunj, Chorvatsko – ID 10588
302 500 € ≈ 7 474 775 Kč
Plocha 91 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 3/3
Moře 900 m
Stav Ve výstavbě
Období Letní sezóna

Tento elegantní byt se nachází v klidné lokalitě pouhých 900 metrů od populární pláže Zamalin a 500 metrů od centra města Tribunj. Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k vlastnictví luxusního bytu v moderním bytovém domě, který je aktuálně ve fázi výstavby. Celkem se zde bude nacházet 6 bytů, z nichž každý nabízí prvotřídní vybavení a exkluzivní pohodlí.

Moderně vypadající bytový dům je rozdělen do tří podlaží: přízemí, 1. patro a 2. patro. Každé patro obsahuje pouze dva byty, což zajišťuje klid a soukromí. Budova je postavena z kvalitních materiálů podle nejnovějších stavebních standardů, zahrnujících polystyrenovou fasádu, PVC okna s elektrickými žaluziemi, bezpečnostní vchodové dveře, skleněné ploty na terasách a mnoho dalšího.

Plánované dokončení prací a předpokládané nastěhování je plánováno na léto 2025, což Vám poskytuje dostatek času na plánování a přípravy. Tento konkrétní byt se nachází ve 2. patře a nabízí úžasný výhled na moře a souostroví. Skládá se ze vstupní chodby, předsíně, toalety/prádelny, dvou ložnic, komory, koupelny, kuchyně s jídelním prostorem a prostorného obývacího pokoje, který vede na impozantní krytou terasu o velikosti 23,50 m2.

K tomuto bytu S6 patří jedno parkovací místo. Celková užitná plocha bytu činí 91,67 m2.

Kupující je osvobozen od placení 3% daně z prodeje nemovitosti).

Nebuďte pozadu a využijte této jedinečné příležitosti k vlastnictví luxusního bytu v Tribunu, který nabízí dokonalou kombinaci komfortu, elegance a nádherného výhledu na moře. Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat telefonicky nebo e-mailem.

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
3+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
91 m2
Užitná plocha
89 m2
Terasa
Ano
Lodžie
Ano
Parkování
Ano

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00