Luxusní apartmán se střešní terasou, 1. řada k moři ve Vodice Srima

Vodice Srima, Chorvatsko – ID 10604
716 586 € ≈ 17 706 840 Kč
Plocha 253 m2
Dispozice 4+kk
Podlaží 3/3
Moře 10 m
Stav Volné
Období Letní sezóna

Apartmán se nachází ve 2. patře budovy, orientovaný na východ, s užitnou plochou 183,74 m2 (hrubá 253,94 m2). Skládá se z předsíně/chodby, tří ložnic, chodby, dvou koupelen, WC, obývacího pokoje, jídelny, kuchyně, velké terasy o rozloze 30,56 m2 a terasy o rozloze 17,82 m2, schodiště vedoucího na střešní terasu o rozloze 98,74 m2, odkud je krásný otevřený výhled na moře a ostrovy.

K apartmánu patří 1 parkovací místo.

Obytný dům s celkem 10 luxusními byty s výhledem na moře. Dům má 3 patra: přízemí, 1. patro a 2. patro s střešní terasou. Byl postaven podle aktuálních stavebních trendů, s moderním designem a použitím kvalitních materiálů. Všechny místnosti jsou klimatizované (topení/chlazení), koupelny s elektrickým podlahovým vytápěním, bezpečnostní dveře, kvalitní vybavení a keramika. Připraven k nastěhování.

Krásná oblázková pláž se nachází přímo před objektem, a centrum je vzdáleno 600 m od objektu.

Výhodou je, že kupující neplatí 3% daň z převodu nemovitosti.

Srima je malebné turistické místo, spojené s městem Vodice šibenickou riviérou. Turismus zde začal nabírat na obrátkách před dvaceti lety díky výstavbě kvalitních soukromých apartmánů v rodinných domech.

Srima je ideálním místem pro ty, kteří preferují klidnou dovolenou v malém dalmátském městečku a písečné pláže s průzračným mořem. Srima se nachází pouhé 3 kilometry od Vodic, jednoho z nejnavštěvovanějších míst na Jadranu. Město Vodice získalo ocenění "Květina cestovního ruchu" za vynikající nabídku v oblasti cestovního ruchu.

Návštěvníci mohou navštívit kostel sv. proroka Eliáše, farní kostel sv. Kříže s barokní zvonicí, věž Čorić a mnoho dalších kulturních památek. Nejznámější pláží, oceněnou "Modrou vlajkou" (mezinárodní ocenění za vysoký standard ochrany přírody, čistotu moře a jeho okolí), je "Modrá pláž". Další pláž s názvem "Hangar" nabízí široké možnosti pro aktivní odpočinek, včetně restaurací, kaváren a pekáren.

Jsme realitní agentura s dlouholetou zkušeností. Odborně a férově poradíme s výběrem. Postaráme se o to, aby nákup vámi vybrané nemovitosti proběhl hladce a bez starostí. Celý proces převodu vlastnictví dokážeme zajistit a zabezpečit na dálku a bez zbytečného cestování. Včetně veškerých podkladů na převod vlastnictví, včetně převodu energií a všech registrací.

Pro více zajímavých a aktuálních nabídek se podívejte na naše stránky.

Tým Mojenemovitostumore

Podlaží
3
Počet podlaží
3
Dispozice
4+kk
Výhled na moře
Ano
Plocha
253 m2
Užitná plocha
183.74 m2
Terasa
Ano
Balkon
Ano
Parkování
Ano
Obchod
390 m
Lékař
420 m
Kavárna
190 m
Restaurace
110 m
Bar
110 m
Škola/školka
2 km

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00